Forside Nyheder

Nokias Android-smartphones hacket til at køre Google-tjenesterGalleri: Nokia X-serie. Foto: recordere.dk


 


De nye Nokia X-serie Android telefoner er født med Microsoft-tjenester. Men nu er de allerede hacket til at køre Google-tjenester istedet.


Nokia har vel knap nok nået at pakke standen ned på MWC-udstillingen, efter præsentationen af deres nye X-serie Android-smartphones, før de må notere sig at de allerede er hacket.


Nokia, der i denne måned overtages af Microsoft, præsenterede flere nye Android-telefoner på Mobile World Congress i Barcelona tidligere på ugen.


Det var i sig selv lidt af en overraskelse, at telefonerne ikke kører Windows Phone. Men produkterne er godkendt af Microsoft, og de kører Microsoft-services istedet for Google-services. Altså OneDrive istedet for Google Drive, Outlook istedet for GMail og Bing istedet for Google-søgning.


Men nu er det allerede lykkedes en gut at hacke sin Nokia X-serie Android telefon, så den bruger Googles tjenester istedet for Microsofts. Dette inklusiv adgang til Google Play Store også.


Det var vel hvad man kunne forvente, med et kendt system som Android. Opskriften giver han inde på XDA Developers forum.

Annonce