Forside Nyheder

Nu kan du se Boxer på stueantenne i København


 


Boxer TV har fået forbedret sendemasterne i Københavns-området, så det nu bliver lettere at fange TV-signalerne på stueantenne.


En firedobling af sendeeffekten fra tv-masten på Lynetten kombineret med en helt ny sendeposition på Borups Allé sikrer en markant styrkelse af Boxers dækning af det indre København.


Dermed får ca. 150.000 nye husstande i Københavnsområdet adgang til Boxer med en indendørs antenne.Yderligere ca. 250.000 husstande vil potentielt opleve, at deres nuværende modtagekvalitet yderligere forbedres.


Hvor det før kunne være ret svært at få et ordentligt tv-signal med indendørs antenner i visse dele af i byen, især på gadeniveau – dvs. stueetage og første sal – er det nu muligt at modtage Boxers tv-signaler i god kvalitet i 9 ud af 10 husstande i hele byen med indendørs antenne.


 


Pris og tilgængelighed


Boxer sælger nu en startpakke, hvor der følger en egnet stueantenne med.


“Den nye antenne, som vi kalder Smart-antenne, er særlig udviklet til indendørs brug i de områder, hvor dækningen er blevet forbedret”, fortæller Boxer direktør Steen Ulf Jensen.


Den nye startpakke vil i en kampagneperiode frem til 1. juli koste 0 kr. ved oprettelse og køb af en Boxer basispakke.


Det er risikofrit at prøve startpakken, for hvis ikke det fungerer, kan man få hjælp til installationen eller annullere aftalen inden for 30 dage.

Annonce:
Forrige artikelWatz Me Now på vej med TV-arkiv
Næste artikelStephen Elop overtager Microsofts Devices and Studios
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.