Forside Nyheder

Ny Xbox One-update baner vejen for dansk lancering


Danskerne venter stadig på Xbox One.


Men måske har Microsoft blot ventet på den seneste opdatering for at kunne sende den ud i de lande, hvor den endnu ikke er tilgængelig.


Den nye opdatering, der netop er landet i USA, bringer  bedre surround-lyd ind i Xbox One. Den optiske udgang kan nu sende Dolby Digital 5.1-lyd ud til f.eks. sound bars. Det skriver Majornelson.com.


Men for de fleste er det nok en større nyhed, at HDMI-udgangen nu understøtter ukomprimeret stereo, ukomprimeret 5.1/7.1 og 5.1 DTS samt 5.1 Dolby Digital live.


Dertil kommer en række andre spændende opdateringer, især på spilsiden, hvor det nu er nemmere at streame spilsekvenser live til sit sociale netværk. Smartglass er også blevet nemmere at bruge, og så er der kommet understøttelse for 50Hz full/fill modes. Dertil kommer, at man nu kan bruge konsollens IR-blaster i alle regioner.


Især det sidste kunne jo tyde på, at Xbox One nu har fået den understøttelse af IR-kommandoer, der skal til for at gøre den interessant udenfor USA. Så måske varer det ikke helt så længe, inden den kommer på danske hylder.

Annonce