Forside Nyheder

Panasonic: Tag tv-kanalerne med overalt


 


Opdateret 25/3 med flere detaljer


TV anywhere


Panasonic har bygget “Slingbox” funktionalitet ind i de nye TV. Se dine kanaler og optagelser på farten.


En af nyhederne på flere af årets Panasonic TV er en funktion de kalder “TV anywhere”, og det svarer til at have en “Slingbox” indbygget direkte i TV’et.


Ideen med at streame fra TV til smartphone og tablet er ikke ny, det nye er at det her også virker udenfor hjemmet.


Du kan sidde på et hotelværelse i Hong Kong, og se de danske TV-kanaler streamet fra TV’et derhjemme. Vel og mærke mens konen/kæresten/børnene sidder og ser noget andet på samme TV imens.


Er der en USB harddisk tilsluttet TV’et, vil det også være muligt at starte en optagelse, programmere en timer-optagelse, og senere se optagelserne streamet ud i verden til din smartphone eller tablet.


En anden anvendelse kunne være at du ser en TV-udsendelse derhjemme, men ikke kan nå at se den færdig. Så du starter en optagelse, og ser udsendelsen færdig i bussen eller i toget.


Det fungerer igennem “cloud teknologi”, hvilket i dette tilfælde blot betyder at selve kontakten imellem TV og smartphone/tablet sker via Panasonics servere på nettet. På den måde kan den direkte forbindelse imellem mobil og TV ske uden særlige router-opsætninger. Den mobile enhed “parres” med TV’et derhjemme, og derefter kan den bruges på farten.


Det virker dog kun med de frie digital-kanaler, eksempelvis YouSee Clear (frit digital spejl). De tv-kanaler der er krypteret kan ikke streames.


TV anywhere kommer indbygget i årets Panasonic TV, model-serierne AS650, AS740, AS750, AS800 og AX800.


 


 
Galleri: Foto: recordere.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.