Forside Produkter Connected Home

Philips Hue får nye pærer og vægkontaktGalleri: Philips Hue Tap fjernbetjening/kontakt


 


Philips Hue bliver smartere. Nu kommer væg- og bord-kontakten, sammen med nye billigere fastlys-pærer (uden farveskift).


Philips Hue er intelligent fjernbetjent lys til hjemmet, og nu bliver det endnu smartere.


Hidtil har pærere skulle styres via en app til smartphone, eller via særlige events der blev programmeret ind. Men nu kommer fjernbetjeningen til bord og væg, som lyset kan styres fra. Den hedder Hue Tap.


Hue Tap fungerer helt uden batterier. Den henter “energi” via kinetisk energi, når der trykkes på knapperne. Der er fire knapper på fjernbetjeningen, som kan styre enkelte pærer eller makroer (en kæde af begivenheder).


En interessant detalje med Hue Tap er at Philips åbner dens API for programmører. Dvs. at den på sigt vil kunne bruges til andre former for “home automation”.


Samtidig kommer der nye lamper til systemet. De hidtige pærer og lysslanger med farveskift suppleres med nye pærer med fast farver.


De nye pærer, der hedder Hue Lux, udsender kun et hvidt lys. De kan tændes/slukkes via Hue-systemet, ligesom lysstyrken kan justeres. Men altså kun i én farvetone.


 


 

Philips Hue Lux. Pærer med fast farve. 


 


Pris og tilgængelighed


Philips Hue Lux kommer i et start kit med 2 pærer og en hub (interface til omverdenen) vil koste ca. 700 kr, mens enkelte pærer vil koste ca. 220 kr.


Philips Hue Tap vil koste ca. 475 kr.


Begge nyheder kommer til salg i Europa til sommer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.