Forside Nyheder

Rdio dropper The Echo Nest


 


Janus Friis? Rdio-tjeneste har ikke brug for The Echo Nest.


Det fortæller virksomhedens topchef, Anthony Bay, til den amerikanske business-tv-kanal CNBC. ?Vi har flere forskellige kilder til vores intelligente anbefalinger?, siger Bay, ?Så nu holder vi bare op med at bruge denne?.


The Echo Nest blev for nylig købt af Spotify, hvilket satte en hel del musiktjenester i et sært dilemma.


Mange tjenester, herunder norske WiMP, bruger The Echo Nest til at levere intelligente musikanbefalinger til brugerne. Så efter købet havde en række tjenester pludselig deres største konkurrent ombord som en del af deres software.


Rdio er såvidt Recordere har kunnet se, de første, der åbent har meldt ud, at de ikke vil bruge The Echo Nest mere. Men vi kan formentlig forvente mange flere lignende udmeldinger over de kommende uger.

Annonce