Forside Nyheder

Stephen Elop overtager Microsofts Devices and Studios


Han blev ikke topchef, men Stephen Elop har dog fået en ganske fin plads i Microsoft.


Elop skal nemlig overtage firmaets ?Devices and Studios?-division. Og det er ikke så overraskende, eftersom det er her, de kommende smartphones med Nokia-teknologi ombord skal produceres hos Microsoft.


Det er også her, de andre devices, der er en del af Microsofts store ?Devices and Services?-strategi, skal laves, som f.eks. kommende Surface-tablets.


Elop får dog også ansvar for noget, han har lidt mindre erfaring med. Divisionen huser nemlig også firmaets ?studier?, hvor såvel spil som de kommende serier og film, der er eksklusive til Xbox/Windows-økosystemet bliver lavet.


Den tidligere chef for divisionen, Julie Larson-Green, bliver i stedet Chief Experience Officer. Det kan lyde som et plaster på såret for Larson-Green, men er snarere en del af den nye topchef, Satya Nadellas strategi om at gøre det mere lækkert og brugervenligt at anvende Microsoft-produkter.

Annonce