Forside Nyheder

VLC kan nu bruges i Windows 8s Modern UI


En betaudgave af VLC til Modern UI kan nu hentes i Windows Store.


Der er formentlig en hel del af læserne her på Recordere, der bruger VLC.


VLC-playeren er populær, fordi den er kendt som afspilleren, der nærmest bare afspiller hvilken som helst video, du kan kaste efter den*.


Men indtil videre har man skullet ind i desktop-tilstanden på Windows 8.1 for at bruge VLC på en computer med styresystemet på. Bruger man Modern UI engang imellem, f.eks. på en hybrid-pc eller en tablet, har man for det meste skullet nøjes med dennes player. Og den er ikke altid lige effektiv.


Så det vil nok glæde mange at høre, at VLC nu kan hentes som app til Modern UI. Det er foreløbig en betaversion, men den er blevet godkendt af Microsoft, så den er allerede tilgængelig i Windows Store. Du kan hente den HER.


 


*For ægte fans af bandet Kraftwerk er den dog også populær, fordi VLC-logoet med trafikkeglen minder i mistænkelig grad om cover-grafikken fra nogle af bandets allertidligste udgivelser, der end ikke er kommet i digital form endnu.

Annonce