Forside Nyheder

Xbox-boss går til Sonos


Lederen af teamet bag Xbox, Marc Whitten, er færdig med Microsoft.


I stedet får Sonos nu glæde af hans produktudviklingstalenter. Whitten skal nemlig være Chief Product Officer hos firmaet med de trådløse højttalersystemer.


Det var den samme position han havde i Microsoft, med særlig fokus på Xbox-platformen. Om det er Microsofts hårdt ramte lancering af Xbox One, der spiller ind, er ikke til at sige. Det er dog kendtegnende, at en anden Xbox-chef, Don Mattrick, forlod Microsoft lige efter Xbox One-annonceringen for at blive topchef hos Zynga.


Snarere end Xbox One-problemerne er det formentlig den generelle reorganisation af Microsoft, der spiller ind. Med Satya Nadella som ny Microsoft-topchef og omrokeringer i toppen (der blandt andet betyder, at Whittens nye overordnede er Nokias tidligere boss, Stephen Elop) er der formentlig ikke de samme udsigter i firmaet, som der var under Steve Ballmer. Og det har fået mange til at komme videre i systemet.

Annonce