Forside Nyheder

YouSee har åbnet for Bland Selv tv-pakker


 


Fra i dag af kan omkring 1 million af kunderne hos YouSee selv blande kanalerne i deres Mellem- og Fuldpakke.


Så blev YouSee klar med deres nye bland-selv koncept, hvor der kan skiftes ud i kanalerne på mellem- og fuldpakke (grundpakken forbliver den samme).


Konceptet hedder Tv med Bland Selv.


“Vi er super stolte over at være de første, der gør det muligt for kunderne at blande kanalerne i deres tv-pakker. Det er en nyskabelse i tv-verdenen; ingen andre udbydere herhjemme har noget, der ligner”, siger Mathias Berg, direktør for YouSee.


Det er gratis at bruge. Det kræver dog programkort og kortlæsere i TV eller settop-bokse. Det betyder samtidig, at det er slut med at se kanalerne fra mellem- og fuldpakken på alle husstandens TV uden kort.


Nye programkort kan tilsendes for kr. 100,-


 


 


 


 


Personlig tv-pakke


Helt konkret betyder Tv med Bland Selv, at tv-kunderne hos YouSee selv kan bestemme, hvilke kanaler der skal i Mellem- og Fuldpakken; her kan de udskifte henholdsvis 10 og 34 kanaler, så tv-pakken får et personligt præg.


“Valgfrihed er en rejse, som allerede er godt i gang. For et år siden lancerede vi f.eks. tilvalg af ekstrakanaler, som er et rigtig fint koncept. Det bliver dog hurtigt en dyr løsning, da man betaler stykpris. Derfor går vi nu skridtet videre og gør det muligt for vores kunder selv at vælge, hvilke kanaler der skal være i tv-pakken – uden at det koster ekstra”, fortæller Mathias Berg, og fortsætter:


“Vi kombinerer simpelthen pakkestrukturens mængderabat med frit valg og får dermed det bedste fra begge verdener. Resultatet er et unikt tilbud til kunderne, hvor det i hvert fald ikke er prisen, der bliver afgørende for, om man vil blande selv eller ej”.


Men når man giver frihed til at vælge, giver man også muligheden for at vælge fra.


“Det er klart, at tv-stationerne selvfølgelig har haft deres forbehold undervejs i processen. Men alle er alligevel endt op med en forståelse for, at der er behov for at tænke nyt, hvis vi skal have kunderne med os i fremtiden. Så det er en kæmpe landevinding, at dét, vi går live med i dag, inkluderer alle kanaler; her er ingen forbehold, blot valgfrihed på alle hylder”, slutter Mathias Berg. Fakta om Tv med Bland Selv  • Tv med Bland Selv betyder, at man frit kan udskifte op til 10 kanaler i Mellempakken og 34 kanaler i Fuldpakken. Man kan vælge blandt mere end 100 kanaler i alt.


  • For at gøre det så let som muligt er der oprettet et site på yousee.dk, hvor kunderne selv kan logge ind og vælge hvilke af de over 100 mulige kanaler, de vil have i deres Mellem- eller Fuldpakke.


  • De 25 Kanaler, som svarer til Grundpakken, kan ikke udskiftes. De er fortsat ukrypterede og kan ses på alle fjernsyn uden kort.


  • Tv med Bland Selv er krypteret digitalt tv, og derfor skal kunden have en tv-boks eller et programkort og en kortlæser pr. tv-apparat. 20 pct. af kunderne har allerede programkort og kan gå direkte i gang med at blande deres egen tv-pakke. De resterende kunder kan få tilsendt et kort for et engangsbeløb på 100 kr.


  • Man kan skifte kanaler hver måned på yousee.dk

Annonce