Forside Nyheder

Apple: En ny produktkategori er lige om hjørnet


Er det mon iWatch som Apple lancerer snart, og kunne det se sådan ud? Koncept af Todd Hamilton.


 


Apple-boss Tim Cook fortæller til avis, at deres nye produktkategori nu er tættere på end nogensinde.


Tim Cook, Apples topchef, gav i går et interview til avisen The Wall Street Journal, hvor han lod forstå at der snart sker noget særligt på produkt-siden. At Apple gør sig klar til at lancere en ny produkt-kategori.


“Vi er tættere på end nogensinde på en ny produkt-kategori”, lød det fra Cook.


Selve udtalelsen siger selvfølgelig ikke noget isoleret set, men holdt op mod hvad de tidligere har sagt som “i år kommer vi med…” så kan denne formulering indikere at de er meget tæt på at vise noget nyt frem nu.


 


Et ur eller et TV


Hvad den nye produkt-kategori handler om gav han også lidt hints til.


Det kan både være noget med ure, noget med et TV, eller noget helt tredje. Men mest sandsynligt er det nok deres længe rygtede kombinerede smartwatch og fitness armbånd/ur der snart vises frem. For Cook gav dette hint:


“Man kan se en masse produkter, der er blevet sendt ud på det marked, hvor der ikke er tænkt særligt dybt, og konsekvensen er at de ikke klarer sig godt”, lød det fra Tim Cook, hvilket kan være en hentydning til eksisterende smart-ure der i antal endnu kun sælger i “småtingsafdelingen”, og han fortsætte:


“Du er nødt til at tage dig tid til at gøre det rigtigt”.


Ifølge rygterne er det da heller ikke kun et ur, men noget der hjælper med at holde styr på helbred, træning mv.


 


Kan vises frem i juni


Den 2. juni åbner Apples årlige udviklerkonference WWDC, og der plejer de at holde en keynote hvor nyheder fremvises og teases.


Da både et ur og et tv nok får brug for udviklernes hjælp til at lave nye tilpassede apps, så kan det være ved dette event at vi bliver klogere på Apples nærmeste fremtidsplaner.


Et ur kan dog være bundet op imod en ny iOS 8, som normalt følger med en ny iPhone-udgivelse. Så selvom Apple måtte vise et ur frem i juni, så må interesserede nok vente til iPhone 6 lanceres, før det kan købes i butikkerne.


Billeder og video i artiklen her er ikke Apple iWatch, men derimod et koncept. En designers ideer til hvordan det kunne laves.


 


 iWatch koncept af Todd Hamilton.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.