Forside Nyheder

Boxer bekræfter: På vej med TV-streaming


 


Boxer TV klargør streaming-tv til tablet, smartphone og computer, som et spejl af tv-kanalerne fra antennen.


TV-distributøren Boxer vil også med på vognen med mobil-tv, og sigter mod premiere allerede denne sommer.


Dermed kommer de også med på bølgen af TV-signaler distribueret via streaming, til computere og mobile enheder i og udenfor hjemmet.


Det betyder at man som Boxer-kunde også vil kunne se de fleste af de tv-kanaler man har i abonnement, via Apple- og Android-produkter (smartphone og tablet) samt computer (PC og Mac).


 


Kommer til sommer


Det nye produkt rulles ud til Boxer-kunderne fra sommer og frem, og kommer drypvis til hver enhed. Premieren bliver på iPad.


“Boxers streaming-spejl bliver lanceret i etaper fra sommer og henover efteråret. Første produkt som det udkommer på er Apple iPad”, fortæller Boxer-direktør Steen Ulf Jensen til recordere,dk, og fortsætter:


“Derefter følger iPhone, Android og PC/Mac drypvis efter hinanden, med et kort tidsrum imellem lanceringerne på nye enheder”.


 


 


 
Film-tjenesten Boxer Bio bliver også en del af det nye Boxer-tilbud på tablet, smartphone og computer.


 


 


Et spejl af antenne-kanalerne, med tv-arkiv og film


Det bliver et spejl af de fleste af de kanaler som Boxer-kunderne allerede har på antenne, med Viasat-kanalerne som undtagelsen, krydret med film fra Boxer Bio.


Samtidig klargør de også tv-arkiv for DR-kanalerne (DR NU), så det bliver muligt at se de egenproducerede TV-udsendelser der har været udsendt på DR senere, via mobil eller computer.


Pris og abonnementsbetingelser for Boxer streaming-tv ønsker Steen Ulf Jensen ikke at afsløre endnu. Så vi må vente lidt med at høre hvor meget der vil være en del af pakken, og hvilke dele der vil være tilkøb.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.