Forside Nyheder

Kim Dotcom sagsøgt af Hollywood med forsinkelse


Kim Dotcom er efterhånden lidt af en Internet-kendis, fordi han har stået bag nogle af de største fildelingstjenester på nettet.


Den mest populære af dem, Megaupload, blev lukket ned for to år siden. Alligevel er det først nu, at de seks største Hollywood-studier lægger sag an mod Kim Dotcom og hans tidligere Megaupload-medarbejdere.


Fox, Disney, Columbia/Sony, Paramount, Universal og Warner Bros. hiver nu Kim Dotcom i retten for hvad de mener er mindst 500 millioner dollar i tabte indtægter. Det kan betyde en udlevering af Kim Dotcom til USA fra New Zealand, hvor han p.t. bor officielt.


Selskabernes advokat, Stephen Fabrizio, der tidligere har vundet sager mod Napster, Hotfile og IsoHunt på vegne af brancheforeningen MPAA kalder overfor The Hollywood Reporter Megaupload for ?den største pirattjeneste i verden?. MPAA og filmselskaberne har især fokus på, at Megaupload gav bonuspoint til folk, der uploadede meget, hvilket ifølge sagsøgerne er en opfordring til pirateri.


Du kan læse teksten til søgsmålet HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.