Forside Nyheder

Ny dansk netradio i luften


Radio Playback sender gamle og nye hits, fra 60’erne og frem, til målgruppen 25+


I dag den 14/4-14 kl. 14:14 åbnede en ny dansk internetradio. Den hedder Radio Playback, og den vil sende 24-7-365.


Bag den nye radiokanal står folk som har lavet radio i 80’erne og 90’erne, og nu ser internettet som den nye mulighed for at vende tilbage til lytterne.


Målgruppen er det voksne publikum fra 25 år og opefter, og musikken er hits fra 60’erne og frem. Det er gratis at lytte med, og kanalen finansieres igennem reklamer.


“Vi ved, at der er mange unge som godt kan lide 60?er og 70?er musik, og omvendt er der mange ældre der kan lide nyt musik og hård Rock. Så derfor vil musikstilen være meget bred”, fortæller Radio Playback.


Indholdet præsenteres i et format som de kalder de “Perler på en snor”, hvor musik, præsentation, trafik og korte nyheder fletter sammen som en lang perlerække.


Men med streg under perler, for musikvalget vil kun være hits, aldrig B-stykker. De sender kun de musiknumre der har været et hit, medmindre et program har en profil der retfærdiggør det, eller der kommer musikønsker fra lytterne.


Lyt med på Radio PlayBack.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.