Forside Nyheder

Ny udgave af Samsungs kamera-smartphone
Samsung Galaxy K Zoom 


Samsung lancerer nu sin nyeste smartphone med indbygget pocket-kamera: Samsung Galaxy K zoom.


Med Galaxy K zoom får du en sammensmeltning af et pocket-kamera og en Android smartphone.


Kameraet har 10 gange optisk zoom og en 20,7 megapixel BSI CMOS-sensor, som ifølge Samsung fint kan tage billeder i mørke situationer. Den har også en Xenon-blitz.


En optisk billed-stabilisering hjælper med at stabilisere og kompensere for håndbevægelser.


Kameraet optager video i Full HD, og en AF/AE-separation (separat autofokus og lysmætning) hjælper med balancen mellem lys og skarphed.


Der er “Selfie Alarm”, som hjælper dig med at tage timede “selfies” og “Object Tracking”, som sørger for at billede bliver skarpt selv om motivet er i bevægelse, og den seneste “Pro Suggest” software kommer med 5 forskellige filtre der kan lægges på billederne.


Galaxy K zoom har, udover kameraet, alt hvad du kan forvente dig af seneste generation af Galaxy-telefoner, såsom “ultraenergispare-indstillingen”, der på en smart måde kan spare på batteriet, “S Health” der hjælper dig med at holde styr på din træning, samt app’en “Pro Studio” til redigering af fotos og videoer.


 


 

Samsung Galaxy K Zoom 


Pris og tilgængelighed


Galaxy K zoom koster kr. 3.995,-


Kommer i butikkerne fra midten af juni.


 Fakta


Samsung Galaxy K zoom er udstyret med:  • Hexa core: 1.3GHz Quad-Core + 1.7GHz Dual-core Processor
  • 4,8 tommer HD Super AMOLED-skærm.
  • Styresystem Android 4.4 (Kitkat).
  • Udstyret med BT 4.0 BLE, WiFi: 802.11 a /b /g/n 2,4 +5GHz, HT40, USB 2.0, NFC, RAM på 2 GB og 8 GB intern hukommelse + understøttelse af microSD op til 32GB.
  • Batteri 2,430mAh.


 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.