Forside Nyheder

RugGear klar med super-hårdfør tablet på 7 tommerGalleri: RugPad fra RugGear


RugGear klar med super-hårdfør tablet på 7 tommer 
         
Nu kan man også få en støv- og vandtæt tablet fra RugGear. Den nye RugPad klarer også fald fra en meters højde på betongulv.

  
RugGear er klar med en 7 tommer tablet til det danske marked, der ligesom telefonerne fra RugGear kan klare lidt af hvert.
 
RugPad opfylder f.eks. IP-67 normen og er derfor 100 pct. vand- og støvtæt. Vigtigt, når den Android-baserede tablet skal tages med udendørs på hårdt arbejde på byggepladser o.lign. Samtidig opfylder RugPad de skrappe militære MIL-STD-8100 standarder.
 


Rå og uden kompromis


Ydelsesmæssigt er RugPad på niveau med de fleste populære tablets på markedet. Nyheden er således forsynet med en hurtig 4-kerne processor på 1,2 GHz fra Mediatek, og skærmen på 7 tommer leverer en opløsning på 1.280 x 760 punkter.
 
Det indbyggede kamera på 8 megapixels sikrer, at video-optagelser kan optages i fuld HD kvalitet. Interessant for både professionelle brugere, der skal dokumentere arbejde på billeder ? og for fritids-entusiaster, som vil optage deres hobby på video.
 
RugPad kommer med Dual-SIM, så man kan have f.eks. både arbejdstelefon og ens private nummer på samme tablet. Desuden er RugPad udstyret med Bluetooth 4.0, Wi-Fi, digitalt kompas, GPS lokation, Android 4.2.2, lommelygte og 16 GB hukommelse, der kan udvides med 32 GB via et MicroSIM kort. 
Læs også: Anmeldelse af RugGear Smartphone
 
 
 
RugPad overlever uden problemer et fald fra 1,2 meters højde på et solidt cementgulv. En evne, som mange folk med jobs i f.eks. byggebranchen, industrien eller den offentlige sektor vil synes om. Desuden klarer den nye tablet 30 minutter under vand i 2 meters dybde.
 
RugGears produkter sælges bl.a. gennem Lemvigh-Müller koncernens mange byggemarkeder, i udvalgte telebutikker samt en række specialforretninger. Om kort tid vil RugGear også stå på hylderne i elektroniske supermarkeder og hos flere større butikskæder.
 
“Vi har fået en overvældende positiv modtagelse hos publikum. Faktisk så positiv, at vi i perioder har måttet melde udsolgt på nogle telefon modeller,” fortæller Animal Techs adm. direktør Frank Sørensen.
 
Den vejledende udsalgspris på RugPad er 5.625 kroner inkl. moms.


Kilde: Pressemeddelse, AnimalTech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.