Forside Nyheder

Spiltjeneste køber recordere.dk (aprilsnar)


Sådan kan den fremtidige grafiske identitet blive for recordere.dk 


 


Dansk Spiltjeneste A/S køber recordere.dk, og vil bruge sitet til forskellige spilfremstød i hjemmet.


Den kritiske brugermasse på recordere.dk, og den voksende interesse for spil i hjemmet, har vakt interessen for nyinvesteringer i nettet hos Dansk Spiltjeneste A/S. Det er ikke gået ubemærket hen at artikler som “Spil med i Pengene på Bordet” er blandt tidens populæreste.


“Da vi så potentialet i at komme tæt på folks elektronik-produkter i hjemmet, var det med at slå til inden konkurrenterne kom på samme idé”, fortæller J. Eton fra Dansk Spiltjeneste, og fortsætter:


“At kombinere interessen for forbrugerelektronik med den almene interesse for gambling finder vi helt naturligt, og recordere.dk havde jo allerede taget første skridt i den retning med logo-skiftet forleden”.


Recordere.dk fortsætter indtil videre som nu, bortset fra at der blive blive arrangeret pokertuneringer, kursus i skrabespil mv. ligesom der vil kunne spilles odds på hvad producenterne har med på udstillinger som CES, MWC og IFA.


“Vi mener at tiden var den rigtige til at afhænde recordere.dk til en stærk investor, hvor der er gode odds for forandringer”, lyder det fra redaktør Lars Ladingkær.


Den første synlige ændring er at logoet skifter farve til gul i dag.


 


 Dette var årets aprilsnar for recordere.dk, affødt af en debat i forummet om at terninger handler om spil 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.