Forside Nyheder

TV 2 Play vil på konsoller og Smart TV

 


Streaming-tjenesten TV 2 Play vil også være tilgængelig på andet end computer, smartphone og tablet. Der arbejdes på adgang fra spillekonsoller og Smart TV.


Streaming-tjenesten TV 2 Play, der byder på live tv, forpremierer og tv-arkiv over udsendelserne fra TV2-kanalerne, vil gerne ud på endnu flere platforme nu. Altså flere enheder der kan modtage og vise streaming-signalerne fra TV 2 på stuealteret.


Derfor arbejder de lige nu på at bringe apps ud til Smart TV fra forskellige producenter, såvel som spilkonsoller såsom Xbox og PlayStation.


Oprindelig var det planen at blive klar inden sommerens sportsudsendelser, men premieren er nu udskudt til efter sommer.


?Målet var at udkomme inden sommer, så vi var klar til VM, men kompleksiteten i et EU udbud har desværre rykket den forventede lancering til den anden side af sommerferien?, fortæller Jan Færch, Kommerciel chef i TV2 Play, til FlatpanelsDK


Apps til Smart TV står øverst på udviklingsplanen, og lige nu forhandles med Samsung, Sony, LG og Philips. Men også spillekonsollerne har fokus.


?I år har vi intentioner om at komme på Xbox og PlayStation – både 360 og One samt PS3 og PS4?, slutter Jan Færch overfor FlatpanelsDK.


TV2 Play har på et år fordoblet antal abonnenter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.