Forside Baggrund

Undersøgelse: Betalt streaming topper


 


Streaming-abonnementer kan have toppet, og de fleste uden et i dag er heller ikke klar med muldvarpen. Men flest vil helst prøve Netflix.


Knap hver 3. husstand i Danmark (29%) har i dag mindst ét abonnement til en streaming-tjeneste, og det marked ser ud til at være mættet nu.


Det viser tal fra undersøgelsen “Forbrugere og Forbrugerelektronik”, som analyseinstituttet TNS Gallup årligt laver for Branchen ForbrugerElektronik.


I den undersøgelse spørges et repræsentativt udsnit af befolkningen over 15 år, om deres vaner med hjemmets elektronik og indhold.


Her blev de husstande, der i dag ikke har et streaming-abonnement, spurgt om hvorvidt de overvejede et indenfor næste kvartal, og flertallet svarede nej. 


 


 


Hvor sandsynligt er det, at husstanden vil tegne et abonnement hos en streamingtjeneste indenfor de næste 3 måneder? 


 


Netflix mest efterspurgt


Hvor DR NU er den populæreste gratis streaming-tjeneste, så er Netflix suverænt den mest populære blandt de streaming-tjenester der abonneres på lige nu.


Her har Netflix ca. 3 gange så mange abonnenter som Viaplay, der er nr. 2 på listen.


Se også: Netflix henvist til 2. pladsen


Den popularitet kan også aflæses af forhåndsinteresse og forventninger. For blandt de hustande der i dag overvejer at prøve et streaming-abonnement, der vil flertallet helst prøve Netflix.


Et er dog de forventede behov for fremtiden. Aktuelle behov, som ikke kendes før de opstår, kan også spille ind på valget. Det kunne være en forpremiere på et populært tv-program, eller populære sports-transmissioner, der får hustande til at gå på streaming tv.


 


 


Hos hvilken streamingtjeneste overvejer husstanden at tegne et abonnement?

 Om Forbrugere og Forbrugerelektronik 2013


Udgiver: Branchen ForbrugerElektronik (BFE)
Undersøgelse og databehandling: TNS Gallup  • Undersøgelsen er baseret på 2.116 interviews indsamlet ved hjælp af TNS Gallups webpanel.
  • Målgruppen er et nationalt repræsentativt udsnit af befolkningen på 15 år eller derover.
  • Data blev indsamlet fra den 22. januar 2014 til den 30. januar 2014
  • Bestand og nyanskaffelse er beregnet på baggrund af 2.607.879 husstande.
  • Husstanden omfatter i denne undersøgelse hjemmet, sommerhus/fritidshus, bil, campingvogn/autocamper og båd.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.