Forside Nyheder

Vi er glade for Windows Phone i EU


Microsoft kan godt lide at kalde Windows Phone-platformen for ?den hurtigste voksende? mobilplatform i verden.


Det er ikke forkert ? firmaets Windows Phone-OS er en klar nummer tre efter Android og iOS der hver især sidder på henholdsvis ca. 80% og ca. 14% af smartphone-markedet. Globalt set sidder Windows Phone (alt efter hvem, du spørger) på 4-5% af verdensmarkedet.


I Sydamerika er Windows Phone meget populært. På Build-konferencen tidligere på måneden fortalte Microsoft, at de dernede har overhalet iOS og er den næstmest populære platform efter Android.


Det er dog i kroner og ører ikke et særlig stort marked. Derfor blev Microsoft formentlig glade for at finde ud af, at de har næsten fordoblet deres markedsandel i EU. Her sad de på 8.1% (hvilket jo er meget passende..) af salget i første kvartal af 2014. Til gengæld har den seneste bølge af helt billige Android-smartphones i Kina betydet, at Windows Phone-salget der er nærmest halveret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.