Forside Nyheder

Windows Phone 8.1 har Miracast


 


WiFi Alliance-standarden Miracast giver en standardiseret mulighed for at spejle indholdet på en device på en større skærm.


Standarden giver også mulighed for at sende content i stil med AirPlay, og Microsoft har nu bekræftet, at Miracast kommer ombord i Windows Phone 8.1.


Microsoft præsenterede Windows Phone 8.1-opdateringen på deres BUILD-konference i San Francisco, der netop er overstået.


Der blev ikke nævnt noget om Miracast ved selve præsentationerne, men team-lederen på Windows Phone-teamet, Joe Belfiore har til gengæld udtalt sig om sagen.


Det skete på Twitter, hvor Belfiore bekræftede, at Miracast kommer ombord i Windows Phone 8.1, men vil ?kræve ny hardware?. Belfiore var ikke sikker på, om f.eks. phablet?en Nokia Lumia 1520 ville kunne klare skærene, men siden har Microsoft bekræftet at såvel 1520, som den kommende Lumia 930 kan klare Miracast.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.