Forside Nyheder

Apple boss: De bedste produktnyheder i 25 år


 


Apple boss Eddy Cue, kaldet iTunes Godfather, kalder de kommende produkter fra Apple de bedste han har set i sine 25 år i firmaet.


Man skulle mene at efter 25 år hos Apple, der har chefen for deres “Internet software & services” set lidt at hvert af nye produkter. I den tid er Apple jo udkommet med populære produkter som iMac, iPod, iPhone, iPad, Macbook m.fl.


Men for Eddy Cue, der også kaldes iTunes Godfather, har vi endnu det bedste tilgode. Det fortalte han under et tv-interview på konferencen Re/code.


“Senere i år er vi klar med det bedste produkt lineup jeg har set i mine 25 år hos Apple”, lød det fra Eddy.


Da tv-værten nævnte de mange produkter Apple har lanceret over de seneste 25 år, og sagde at det var et rimeligt hårdt felt de nye produkter er oppe imod, så nikkede Eddy.


Han brugte dog ordene “senere i år”, hvilket nok betyder at det ikke er på mandagens keynote at vi ser alle hardware-nyhederne, om nogen overhovedet.


Hvem ved, måske er Apples TV inde i varmen igen nu. For det kan næppe kun være iWatch-uret og et par nye iPhones der alene kan slå alt hvad Apple har lanceret i 25 år.


Udtalelsen kan ses på klippet herunder:


 


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.