Forside Nyheder

Har Apple droppet iTV?


Et af nettets mange bud på, hvordan et Apple-fjernsyn kunne se ud.


 


Apple havde en næsten produktionsklar prototype af et TV klar sidste år, men droppede det.


Sådan lyder meldingen fra Brian Blair, der er analytiker hos Rosenblatt Securities. Han har fingeren på pulsen i det kinesiske og taiwanesiske komponent-produktionsmiljø, og efter en rundtur i Asien, er han ikke i tvivl. Apple har droppet den første udgave af iTV, eller i hvert fald sat projektet på pause.


I produktionsmiljøet talte man ?faktuelt? om Apples TV, ?ikke spekulativt?, som Blair skriver i en rapport. Men, som Blair også skriver, ??så valgte Apple midtvejs gennem 2013 at droppe produktionen a TV?et?.


Blair skriver, at der var to problemer ved Apples daværende TV. Det ene var, at Apple ikke havde en infrastruktur, der kunne understøtte TV-apparater rent fysisk. Det er for eksempel sværere at slæbe et TV ind i en Apple-butik for at få det repareret, end en iPhone eller en iPad. Det andet ? og formentlig mere tungtvejende ? var, at produktet simpelthen ikke var anderledes nok end konkurrenternes.


Brian Blair er dog ret sikker på, at der kommer et TV fra Apple på et tidspunkt, og at strategien nu er at bygge indholdsbasen og forholdene til medieverdenen op først. Han vil ikke sige noget om, hvornår et iTV eventuelt kan blive aktuelt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.