Forside Nyheder

LG G3 er klar 27. maj – her er det officielle cover


LG er ikke som sine konkurrenter i forhold til presse-invitationer.


Her er ikke ret meget mystik om, hvad der afsløres. For eksempel er der slet og ret et billede af en ? ganske vist noget mørkelagt – G3 i en case på invitationen til presse-eventen 27. maj. Så ved man ligesom, hvad der kommer. Samtidig har LG i norden også inviterede til senere LG G3-launch i Stockholm 3. juni.


Allerede nu har LG dog vist deres officielle case til G3?eren frem. QuickCircle hedder den, og i lighed med officielle cases fra f.eks. Samsung, kan man kigge ind på skærmen uden at skulle åbne casen. Men LG er lykkedes med at gøre det ret dekorativt, med en cirkel med aluminiumslignende kant. QuickCircle er intelligent nok til at LG er klar med en SDK, så udviklere kan lave sjove ting og sager inde i den runde rude.


G3?eren er ventet med spænding, fordi den forventes at blive den første smartphone fra en af de helt store producenter, der har QuadHD-skærm, altså en opløsning på 2560×1440 pixels. Samtidig var forgængeren G2 en kæmpesucces for LG.


Recordere.dk deltager i LG’s event i London d. 27. maj.


 


 


Opdatering 26/5


LG har nu udsendt flere informationer inkl. en video der demonstrerer hvordan LG G3 kan betjenes med coveret på.


Der kan tjekkes klokken, sms, bruge kamera og foretage opkald, eller lytte til musik, uden at åbne coveret.


Der er samtidig trådløs opladning efter Qi-standarden.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.