Forside Nyheder

LG har allerede lavet en QuadHD-smartphone


Vi er nu nået til et punkt, hvor det ligefrem vil være besynderligt, hvis LG ikke har puttet en QuadHD-skærm i den kommende LG G3.


Det har været et relativt stabilt rygte, at skærmen på G3 skulle blive i opløsningen 2560 x 1440, og nu er der kommet endnu en annoncering, der understøtter dette.


LG har nemlig bygget en telefon til det japanske teleselskab KDDI, der netop er kommet ud i Japan, og som hedder Isai FL. Men den har netop en 5,5? QuadHD-skærm med en PPI på 538, som næsten går helt ud til kanten, akkurat som nogle angiveligt lækkede billeder af LG G3 viste.


Men hvis man skulle være i tvivl, så har LG også udsendt en pressemeddelelse om at skærmen har opnået en certificering fra den norske organisation NEMKO, og her nævner LG også i forbifarten, at skærmen kommer ombord i den ?flagskibs-smartphone som bliver lanceret i årets første halvdel?


Så det er altså kun, hvis LG har besluttet sig for, at G3 ikke er et flagskib længere, at den ikke får en QHD-skærm ombord. LG G3 forventes lanceret 27. maj.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.