Forside Nyheder

Microsoft holder Surface-pressemøde om to uger


?Kom med os til en lille komsammen.?


Sådan lyder overskriften på en invitation fra Microsoft, der er gået ud til pressen. Det er en invitation til et pressemøde, der foregår i New York 20. maj kl. 17 dansk tid.


Ud over overskriften er den eneste indikation af indholdet et Surface-logo. Men det kan betyde så meget. Nogle medier har tolket invitationens brug af ordet ?lille? som at der er tale om lanceringen af en mindre Surface-model.


Omvendt kunne man også forestille sig, at Microsoft langt om længe har fundet ud af, hvad de vil kalde de smartphones, de netop har overtaget fra Nokia. Kilder i organisationen fortæller til Recordere, at man foreløbig kører videre med Lumia-navnet, men at det ikke er til at vide, hvor lang tid ?foreløbig? dækker over. Så måske bliver Lumia omdøbt til Surface officielt d. 20/5.


Hvad end, der sker, skal vi nok skrive om det på disse sider.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.