Forside Indhold og distribution Musik

Musiktjenesten Deezer kommer til B&O TV
Deezer på BeoVision Avant. Foto: recordere.dk 


Spotify-konkurrenten Deezer indtager nu TV-produkter fra Bang & Olufsen.


Man kunne spørge sig selv, hvem der lytter til musik via radio og streaming på et TV. Men spørger du B&O, vil de fortælle at det gør deres kunder skam.


Når først der er investeret i et TV og højttalere fra elektronik-producenten i Struer, så benytterne kunderne det også til andet end TV.


Et TV som det nye Avant kan da også levere lyd til hele 21 højttaler-kanaler. 3 interne, 10 på kabel og 8 på trådløs. Så det er muligt at have både en surround-opstilling i stuen og eksempelvis et par højttalere i køkkenet ved siden af, og bruge samme TV til både TV, radio og musiktjenester.


Hidtil har Bang & Olufsen haft Spotify i TV som BeoVision 11 og BeoPlay V1, men med premieren på BeoVision Avant så rykker konkurrenten Deezer også ind i deres TV.


2014-udgaven af BeoVision Avant kommer allerede med Deezer indbygget, og senere udsendes musiktjenesten som en opdatering til BeoVision 11 og BeoPlay V1 også.


 


Se også


BeoVision Avant er B&Os nye perle


Beovision Avant: Surround med 21 kanaler


Ny B&O-fjernbetjening: BeoRemote One


BeoVision Avant billigere end BeoVision 11


Ingen Netflix 4K i Beovision Avant


B&O: Avants kalibrering er bedre end ISF


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.