Forside Nyheder

Netflix på vej med dramaserie om det engelske kongehus


Netflix bliver mere og mere ambitiøse med deres originale indhold. Og nu rykker de også ind i Europa med konceptet.


Indtil videre har Netflix? originale serier været Hollywood-produktioner fra USA. En enkelt undtagelse er ?Lilyhammer?, der startede det hele, men den serie blev faktisk først produceret til norske NRK, inden Netflix tog den ind som ?originalt? indhold i resten af verden ? før Netflix dukkede op i Norge.


Men nu kommer briterne formentlig på banen. Ifølge Broadcast Now er Netflix i de sidste forhandlinger med et britisk produktionsselskab, der over 20 afsnit vil fortælle historien om Dronning Elizabeths liv, fra hun bliver kronet som 26-årig i 1952 og op til i dag. Det, der gør situationen ret unik, er at Netflix angiveligt snuppede serien lige for næsen af de britiske tv-giganter BBC og ITV.


Serien skulle hedde ?The Crown? og skulle i den grad være det, man i gamle dage kaldte en storserie. Serien skulle koste ikke færre end 100 mio. pund, hvilket svarer til ca. 920 millioner kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.