Forside Nyheder

Nu skal høretelefoner også være sociale


?Hey ? jeg har lige en sang, du skal høre!?


De fleste af os kender til fornøjelsen ved at dele musikoplevelser og give og modtage anbefalinger af ny musik. Nu vil et nyt initiativ forsøge at gøre det endnu lettere at dele musikken, fra hovedtelefon til hovedtelefon.


Wearhaus er navnet på et nyt hovedtelefon-projekt, der er blevet lanceret på crowdfunding-websitet Crowdtilt. Hvis man er typen, der godt kan lide at låne den ene øreprop til en anden person mens man hører noget musik på sin smartphone, bliver livet noget lettere med Wearhaus.


To personer med Wearhaus-hovedtelefoner kan nemlig synkronisere lytningen i hovedtelefonerne med hinanden trådløst. På den måde kan man lytte til den samme musik, eller ping-ponge frem og tilbage med musikanbefalinger uden særlig meget besvær.


Hvis du synes, det lyder smart, så kan du støtte projektet ? eller bare læse mere ? HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.