Forside Nyheder

Ny B&O-fjernbetjening: BeoRemote OneGalleri: BeoRemote One er en slank fjernbetjening i aluminium


 


Bang & Olufsen er klar med en ny fjernbetjening. BeoRemote One kan erstatte den populære Beo4.


Hvordan forbedrer man en succes? For fjernbetjeningen Beo4 har været en ubetinget succes, nogle kalder den ligefrem den bedste tv-fjernbetjening nogensinde.


Om det er rigtigt er en smagssag, men det må have krævet blod, sved og tårer i udviklingsafdelingen hos B&O, undervejs i arbejdet med at udtænke en mulig afløser.


BeoRemote One byder på et design der både er genkendeligt og samtidig en naturlig evolution. Den nye fjernbetjening er mere enkel, både i betjening og i design.


Selve huset er blankpoleret aluminium. Øverst et display der lyser op med en blå lysende tekst, så det også kan læses i mørke.


Væk er knapperne til DVD, DTV, ATV, CD osv. På BeoRemote One er de erstattet af knapperne TV og MUSIC. TV lister videokilderne i displayet og MUSIC lister musikkilderne.


3 nye knapper benyttes til at gemme og genkalde personlige setups på BeoVision Avant. Hold en knap nede i nogle sekunder, og TV’et gemmer alle indstillinger inkl. position på motorstander og hvilken kanal, kilde eller tv-app der er valgt. Hver gang der efterfølgende trykkes på den knap, så vender TV’et tilbage til præcis samme kilde, indstillinger og position.


Så det er muligt eksempelvis at have en knap til at se TV i sofagruppen, og en anden knap til at høre musik fra Deezer med TV’et vendt mod spisebordet.


BeoRemote One kan erstatte Beo4. Dog vil de særlige knapper til programmerbare setups kun virke på det nye BeoVision Avant.


 


 
Galleri: BeoRemote One. Foto: recordere.dk


 


 


Pris og tilgængelighed


BeoRemote One koster kr. 1.995,-


Fås i Bang & Olufsen butikker.


 


Se også


BeoVision Avant går XL


BeoVision Avant er B&Os nye perle


Beovision Avant: Surround med 21 kanaler


BeoVision Avant billigere end BeoVision 11


Ingen Netflix 4K i Beovision Avant


B&O: Avants kalibrering er bedre end ISF


Musiktjenesten Deezer kommer til B&O TV


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.