Forside Nyheder

Ny HTC One mini har ikke dybdekamera


 


Det kommer næppe som en overraskelse for ret mange, at den nye HTC One (M8) skal følges op af en mini-model.


Det er en strategi, som HTC har fulgt med de sidste par flagskibe, og som flere andre Android-producenter har taget til sig.


Takket være @evleaks, der som sædvanligt er først ude med billeder af den nye mini-udgave, kan vi dog nu se, hvordan denne ser ud.


En af de ting, som billedet afslører, er at der kun er ét kamera på bagsiden. Det betyder, at HTC tilsyneladende har droppet dybde-kameraet som en af de ting, der ikke nåede med over på den mini-udgaven af HTC One (M8).


Dybdekameraet i den nye One bliver primært brugt til at måle afstande med, sådan at fokus og depth-of-field kan vælges, efter man har taget billedet, og generelt ser bedre ud.


Specifikationerne for den nye One mini er tidligere blevet lækket, og hvis rygterne står til troende, har den et quad-core Snapdragon 400-chipset ombord, 4,5? 720p skærm og et microSD-slot.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.