Forside Nyheder

Panasonic sætter OLED TV på pausePanasonic 4K OLED TV på CES 2013. Foto: recordere.dk


 


Panasonic er ramt af de samme udfordringer med OLED TV som Samsung og Sony, og forventer ikke nogen snarlig masseproduktion.


På CES-udstillingen for 1,5 år siden viste Panasonic deres første prototype af et 4K OLED TV frem.


De benyttede en ny teknologi, hvor selve OLED-displayet blev printet, og det forlød dengang at det ville føre til billigere OLED TV, fordi den teknologi var mere sikkert end den de øvrige producenter arbejdede på.


Dengang var planerne at starte en produktion op i samarbejde med Sony.


Senere trak Sony sig fra samarbejdet, og nu forlyder det at det heller ikke er lykkedes Panasonic at gøre produktionen rentabel nok til en egentlig masseproduktion. Det skriver Nikkei.


Ifølge deres kilder, så har Panasonic udskudt planerne om en masseproduktion til næste år. Nu forlyder det at det tidligst bliver i 2016, men godt kan blive skubbet til endnu senere.


Dermed stiller Panasonic sig op i rækken af producenter der ikke kan se en forretning i OLED TV nu og her, og det efterlader indtil videre LG alene om det marked. LGs OLED TV på markedet er dog endnu kun fuld HD og ikke 4K UHD.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.