Forside Indhold og distribution Musik

Sonos: Så er den nye app klarGalleri: Den nye Sonos App til Android og IOS


 


Så er den nye Sonos App klar


Så er næste generation af Sonos fjernbetjening til IOS og Android klar. Og den kan hentes fra App Store og Google Play.


Som tidligere skrevet, har det seneste år været stort for Sonos. Firmaet er vokset med 100%. Konkurrencen er blevet hårdere, og med de to nye Sonos enheder fra  2013 (PLAYBAR og PLAY:1), satser Sonos i 2014 på bedre software. Den nye software er nu klar, og har du en IOS eller Android smartphone eller tablet, kan du nu hente den nye fjernbetjening til dit Sonos anlæg.


 


I beta siden marts.


Recordere.dk har været betatestere på IOS løsningen, og der er masser at glæde sig til, men også nogle ting man lige skal lære at arbejde med anderledes. Designet er blevet mere IOS 7, og det pynter, ligesom man nu har flere features som man har hungret efter længe. Du kan bl.a. lave flere alarmer, og det er blevet endnu lettere at sætte sine zoner op når musikken spiller. Udover det er der fire vigtige områder som bør fremhæves.


1. Universal søgning


Hvor du før valgte musiktjeneste, og så hvad du ville søge efter, kan du i den nye app søge på tværs af eget musikbibliotek og de mange musiktjenester som du ellers har på dit Sonos anlæg. Hvis du f.eks. søger efter et bestemt nummer, får du både det du søger efter, men også eventuelle remixes hvis de er på Spotify, Wimp eller TDC musik.


2. Flere musiktjenester at vælge imellem


P.t. er der 38 musiktjenester at vælge imellem. Ikke alle er til stede i Danmark, men tallet vokser stadigt. I Danmark har du bl.a. alle TDC’s musiktjenester, WIMP, og inden alt for længe burde det også være muligt at få Google Music.


3. Nu spiller genveje


Det er blevet lettere at vælge musik fra “nu spiller” skærmen. Ved at trykke på info knappen, kan man gemme sine playliste, slå random til og fra, cross-fade og sætte vækkeuret.


4. Playlister uanset kilde


Nu kan du let lave dine egne playlister, også selvom du vælger fra flere kilder. Så hvis du skal lave en partyliste er det let at blande musik fra musikbiblioteket og eksterne musiktjenester.


Læs også: Bedre software fra Sonos


 


Kan hentes nu


Den nye app til Sonos kan hentes nu til IOS og Android på App Store eller Google Play.


OBS: Vær opmærksom på at den nye app er en universal app, og du derfor kan være nødt til at slette din gamle Sonos app, og søge efter Sonos igen på App Store. Sonos arbejder sammen med Apple for at løse det.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.