Forside Nyheder

Stofa i kovending: Åbner for DR HbbTV i den nye uge


 


Stofa har lyttet, og åbner for det nye Smart TV fra DR i den uge vi går ind i. I første omgang som forsøg.


Så er der godt nyt til kunder hos landets næststørste kabel-tv, der efter pres fra bl.a. recordere.dk snupper en kovending i forhold til HbbTV.


Fra næste uge bliver det muligt at se med på DR HbbTV igennem Stofa. De forklarer at de helst havde set en anden løsning, hvor indholdet fra DR blev samlet med andet indhold, men den model er de ikke nået til enighed med DR om.


“Udviklingen af HbbTv har jo stået på længe, og holdningerne til DR?s løsning har været spredte. Vi har jo som tv-distributør en interesse i at se på tværs af udbydere og se på det længere perspektiv ? også med kommercielle briller”, fortæller kommerciel direktør i Stofa, Michael Broch Hansen, til recordere.dk, og fortsætter:


“Vi vil fortsat gerne samle tv-muligheder til kunderne i enkle løsninger, der dækker mange programudbydere, men vi vil modsat heller ikke stå i vejen for nogle af de løsninger som i forvejen betales via licensen”.


 


Åbner for DR HbbTV i næste uge


Teknisk set er Stofa klar til HbbTV, men havde altså hellere set en anden løsning.


“Vi har testet og udviklet på HBB-løsninger, der indeholder DR-indhold sammen med andre elementer, og har været i dialog om rettigheder og priser, men er ikke klar med en model endnu og kan ikke sætte dato på en lancering”, forklarer Michael Broch Hansen, til recordere.dk, og slutter:


“Teknisk er vi klar til DR?s HbbTv, og åbner for signalet anlæg for anlæg i løbet af uge 23. Men vi ser det, lidt ligesom Yousee, som en forlængelse af testen, indtil branchen bliver enige om kommercielle vilkår for HBB generelt”


Så Stofa-kunder, med et TV-apparat der kan modtage HbbTV, får altså nu mulighed for at se med på det nye DR smart tv allerede her fra næste uge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.