Forside Nyheder

Trådløse hørebøffer fra SamsungGalleri: Samsung Level Over


 


Nye trådløse Samsung-produkter bygget som tilbehør til smartphones og tabets.


Nu lancerer Samsung en ny serie af lyd-produkter, designet til smartphones og tablets.


Serien hedder Level, og omfatter tre forskellige høretelefonmodeller samt en Bluetooth-højttaler. Alle produkter vil være tilgængelige i danske butikker fra midten af maj.


 


Level Over


Bluetooth-hovedtelefon med touch-funktion på siden


Denne model har ifølge Samsung en dybere, mere naturlig lyd, og samtidig et ergonomisk design med en behagelig pasform.


Ørestykket på Level Over er desuden udstyret med støjreduktion, touch-funktion på siden til justering af volumen og valg af nummer, samt trådløs overførsel via Bluetooth eller parring via NFC.


Via app’en “Samsung Level” (Google Play / Samsung Apps) er det muligt at justere EQ, vælge lydeffekter og optimere lyden i forhold til det, du lytter til. Vejledende udsalgspris 2.695 kr.


 


Level On


Praktisk lyd på farten


Level On er en kompakt hovedtelefon, der ligger i den midterste prisklasse. Den giver stor komfort og en medrivende lydoplevelse med en naturlig og klar lyd. Vejledende udsalgspris 1.495 kr.


 


 
Galleri: Samsung Level On


 


Level In


In-ear med tre-vejs-højttalere


In-ear hovedtelefonen, Level In, passer til de fleste situationer med sine kraftfulde tre-vejs-højttalere, som giver fyldig lyd fra lave til høje frekvenser.


Vejledende udsalgspris 1.149 kr.


 


Level Box


Trådløse højttalere med NFC-parring


Level Box er en kompakt og robust Bluetooth-højttaler i metal. Med en stor indbygget stereohøjttaler samt støj- og ekkoreducering giver ifølge Samsung en høj lydkvalitet.


Hvis du har en tablet eller smartphone med NFC, kan du nemt oprette forbindelse til Bluetooth. Det genopladelige batteri gør, at du kan lytte til din yndlingsmusik i op til 15 timer. Udover at lytte til musik, kan du også bruge enheden som en hub, når du deltager i et conference call.


Vejledende udsalgspris 1.395 kr. 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.