Forside Nyheder

TV-lyd til hørehæmmede
Geemarc CL7200 RED med basestation og øretelefoner. 


800.000 danskere er hørehæmmede, men med enkle lydsystemer er der ingen grund til at skrue højt op
for lyden.


Omkring 800.000 danskere er hørehæmmede, og det betyder ofte at tv-lyden skrues ekstra godt op, men sådan behøver det ikke at være.


Det fortæller Aalborg-firmaet SELEK, der er distributør af Geemarc trådløse lydsystemer til TV og andet forbrugerelektronik i hjemmet, og de forklarer.


“Nogle modeller er til teleslynge og dermed de, der har høreapparat, mens andre kan bruges af alle uden høreapparat. Fælles for dem er, at lyden kan justeres af brugeren, så den ikke påvirker andre, der ser med på samme fjernsyn”, lyder det fra Erik Rix-Nielsen, direktør i SELEK.


Modellerne er enkle i betjeningen og med flere indstillingsmuligheder. De findes med analog eller digital optisk tilslutning.


“Digital, optisk tilslutning er det bedste valg til nye fladskærme – apparater med analog tilslutning kræver nemlig også en adapter”, slutter Erik Rix-Nielsen.


Udover TV, så kan de trødløse hovedtelefonsystemer også bruges til mp3-afspillere, spillekonsoller, dockingstationer, stereoanlæg mv.


 

Geemarc CL7160 BLK – modtager til almindelige hovedtelefoner. 


Pris og tilgængelighed


Vejledende priser:  • Geemarc CL7100-BLK kr. 899,-
  • Geemarc CL7200-RED kr. 999,-
  • Geemarc CL7150-BLK kr. 1.199,-
  • Geemarc CL7160-BLK kr. 1.199,-
  • Geemarc CL7400-RED kr. 1.299,-
  • Ekstra hovedtelefon CL7100AD-BLK kr. 499,-

Forhandles af radio/tv-butikker og Bilka. 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.