Forside Nyheder

Web-tv: Google Glass på besøg i Danmark


Web-tv: Google Glass kan booste både velfærd og industri. Af jyskebank.tv


 


Som en del af festivalen Internet Week Denmark, var der Google Glass briller hos Jyske Bank i Silkeborg.


I forbindelse med festivalen Internet Week Denmark, afholdt Katapult Group en præsentation af Google Glass hos Jyske Bank i Silkeborg.


Om smartbriller som Google Glass nogensinde bliver et hit hos private må tiden vise. Med en indledende pris på omkring de 10.000 kroner lige nu, der er det ihvertfald ikke en oplagt gave til konfirmanden.


Læs også: Vi har prøvet Google Glass.


Noget andet er erhverv, forskning, hospitaler mv. For professionelt har smartbriller et potentiale til at skabe værdi, og gøre arbejdsopgaver både smartere og nemmere.


I USA har man allerede lavet forsøg med at bruge brillerne under operationer og i industrien, og Danmark har mulighed for at blive et førende land i brugen af Google Glass. Det mener ihvertfald Jan Sauer fra rådgivningsfirmaet Katapult Group. Jan har fået opgaven med at forsøgte at integrere brillerne hos danske virksomheder og offentlige institutioner.


Google Glass sælges allerede i begrænsede oplag, men lanceres bredt i USA i år 2015 og i Europa i år 2016.


Recordere.dk er på vej med en anmeldelse af Google Glass.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.