Forside Nyheder

YouSee: Vi fortsætter test af DR HbbTV


YouSee vil endnu ikke melde ud hvordan de stiller sig til distribution af HbbTV i fremtiden, men de slukker ikke for det igangværende forsøg nu og her.


Når DR tirsdag d. 2. juni lancerer et nyt og permanent “Smart TV” på HbbTV, så vil danmarks største kabel-tv selskab YouSee fortsat lure med fra sidelinjen.


YouSee kan ikke beslutte sig for hvad de vil med denne nye “bastard”, der på den ene side kortslutter egne drømme om at sælge nogle flere tv-bokse med DR-arkiv, og på den anden side holder kunderne fra at erstatte tv-signalerne fra YouSee med en løsninger som Google Chromecast el.lign. (når/hvis DR udkommer på den type medieafspillere).


Den dårlige nyhed er derfor, at de ikke ønsker at melde ud officielt hvordan de stiller sig til distribution af DR HbbTV i fremtiden.


Den gode nyhed, er at de ikke slukker for det igangværende forsøg. Så de YouSee-kunder der i dag kan se med på DR HbbTV, vil fortsat kunne se med når DR går i luften med det nye HbbTV i næste uge.


“YouSee har testet HbbTV vha af Danmarks Radios HbbTV-signal i et godt stykke tid. Vi kører videre mest testen indtil videre, så DRs HbbTV-signal vil derfor fortsat være tilgængelig også efter Danmarks Radio er gået i egentlig drift den 1. juni”, fortæller pressechef hos TDC, Ib Konrad Jensen, til recordere.dk.


I nye HbbTV fra DR vil der bl.a. være adgang til DRs programmer 30 dage tilbage mm. som det kendes fra DR NU på nettet i dag. Fremover vil tilbudet på nettet og via HbbTV være det samme, når DR NU på tirsdag d. 2/6 relanceres som DR TV.


Se også: Få et smugkig på DRs nye streaming-portal.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.