Forside Nyheder

Amazon bestiller borgerkrigs-storserie


 


Der har ikke været en ordentlig serie om den amerikanske borgerkrig siden ?Nord og Syd?. Det mener Amazon tilsyneladende.


I hvert fald har e-handelsgiganten bestilt en pilot til en ny serie, ?Point of Honor?, der foregår, netop som borgerkrigen er ved at bryde ud. Den skal være en del af det eksklusive sortiment, Amazon tilbyder deres streaming-brugere, og handler om to familier på hver sin side af borgerkrigs-konflikten. Det skriver Variety.


Det, der gør ?Point of Honor? rigtig interessant, er folkene bag. De er nemlig ret gode til det med store succeser.


Det er Randall Wallace, der skrev ?Braveheart? og ?Pearl Harbor? og Carlton Cuse, der var en af skaberne af ?Lost?, der skriver pilot-episoden, der som sædvanligt bliver lavet som en prøveklud og så kan Amazon-brugerne bestemme, om den skal fortsætte.


Så der er formentlig lagt op til lidt af en storserie. Serien var i øvrigt planlagt til at blive sendt på den amerikanske tv-station ABC i 2011, men det blev aldrig til noget.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.