Forside Nyheder

Apple søger hjælp til dansk Siri


 


Er Siri på vej mod Sigrid? Apple søger nu hjælp til at gøre assistenten dansk, svensk og norsk.


Når iOS8 udkommer senere på året, så kommer den med dansk diktat. Det vil sige muligheden for at tale ordene ind, eksempelvis ved besvarelse af sms’er, indtastning af noter, søgeord o.lign.


Men den mere intelligente assistent Siri forstår endnu ikke dansk, ihvertfald ikke i de første beta-udgaver af iOS8.


At dømme efter et jobopslag for nylig af Apple, så er det dog et område der arbejdes på også. De leder efter en der vil arbejde for dem, med processen om at få Siri til at blive til “Sigrid” – altså forstå, agere og interagere på dansk.


Udover dansk, så leder Apple også efter medarbejdere der kan hjælpe med Siri på norsk, svensk, hollansk, arabisk, tyrkisk, russisk m.fl. Uddrag af det danske jobopslag kan ses her nedenfor.


Det er dog ikke første gang at Apple hyrer medarbejdere til den danske del af iOS, men denne gang bekræfter de at en dansk udgave af Siri rykker tættere på. Uddrag af jobannoncen hvor Apple søger efter hjælp til dansk Siri.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.