Forside Nyheder

Le Mans: Følg Audien med Tom K. på streaming


Som noget nyt kan du følge Tom Kristensen og medkørerne hele tiden i årets Le Mans, via live streaming fra bilen. Det er på TV 2 PLAY.


Hvis det lykkes Tom Kristensen og hans to medkørere, Lucas Di Grassi fra Brasilien og Loïc Duval fra Frankrig, at vinde igen, vil det være tiende gang, for den populære den danske racerkører.


Men forude ligger 24-timers forhindringer, og som noget nyt kan slagets gang fra bilen følges live på streaming. TV 2 PLAY i år en særlig mulighed for at følge et kamera direkte inde fra kabinen i Tom Kristensens Audi-racer.


Årets løb tegner til blive det mest spændende i mange år, da der er en reel mulighed for, at Toyota eller Porsche kan vinde over Audi. Toyota har nu et par års erfaring med løbet, og Porsche har efterhånden oparbejdet et stort kendskab til Le Mans.


Samtidig har de fået tilknyttet den australske racerkører Mark Webber, der tidligere har kørt Formel 1. Endelig er der med danske øjne også spænding i GT-klassen, hvor Jan Magnussen vender tilbage i en spritny Corvette, klar til at tage kampen op.


Le Mans starter lørdag d. 14/6 kl. 15, og slutter 24 timer senere søndag kl. 15.


Kan følges på TV 2 og TV 2 PLAY.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.