Forside Indhold og distribution Musik

Libratone Zipp og Loop får Spotify ConnectGalleri: Libratone Loop


 


Spotify Connect bliver nu også en del af Libratone-familien. Samtidig forkæles HTC-brugere med ny enkel deling af musik.


Med Spotify Connect er det muligt at finde musikken på smartphone eller tablet, og så lade streaming-højttaleren tage over derfra og spille playlisten eller radio-kanalen direkte.


Udover fordelen ved at selve streamingen gøres uafhængig af smartphone og tablet, så spares der også batteritid på de mobile enheder. Streaming har de jo med at tærre ekstra på batteriet.


Nu kommer Spotify Connect også til Libratone, hvor modellerne Zipp og Loop opdateres til Spotify Connect i juli måned. Eksisterende kunder med Zipp og Loop får det igennem en software-opdatering.


Samtidig forkæler Libratone brugere af HTC. De vil understøtte HTC’s “3-finger swipe”, hvor der hurtigt kan en hurtig forbindelse imellem smartphone og højttaler ved at swipe tre fingre henover skærmen.


Sidst men ikke mindst så opdaterer Libratone deres iOS og Android apps. Nu er der forbedrede muligheder for rum-tilpasning af højttalerne, forbedret overblik over kvaliteten af det det trådløse netværk samt en forbedret guide til installation.


Software-ændringerne ventes klar d. 15. juli.


 


 
Libratone Zipp. Foto: recordere.dk


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.