Forside Nyheder

Mobil-spillet Ingress indtager FisketorvetGalleri: Ingress


 


Nu er der mere at slå tiden ihjel med, når Shoppingcentret Fisketorvet besøges. Det er kommet med i det hurtigt voksende Google mobil-spil.


Vil du gerne have en særlig oplevelse oven i hatten, når du er ude at shoppe, så kan du nu hoppe med på bølgen af mobilspil med augmented reality.


Shoppingcentret Fisketorvet i København bliver som eneste danske shoppingcenter en del af det hurtigt voksende mobilspil Ingress, der har to millioner brugere verden over.


Ingress er det første massive multiplayer augmented reality mobilspil.


Det nye slags spil muliggør, at et ubegrænset antal af spillere kan dyste mod hinanden i en interaktiv historie med hele jorden som legeplads.


Ved at bruge Google Maps og GPS teknologi kan spillere bevæge sig rundt og opleve verden på en helt ny facon, der konstant ændrer sig i takt med spillernes interageren.


Spillerne skal finde en særlig energi (Exotic Matter) rundt om i verden, som findes ved adskillige portaler, der kan være alt fra kunst, monumenter og nu også shoppingcentre.


 


 Video om Ingress


 


 


Tilgængelighed


Find Ingress i Google Play


Annonce:
Forrige artikelApples ure vil skille sig ud fra mængden
Næste artikelB&O Beolab 18 Maple (Ahorn)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.