Forside Nyheder

Nu presser Amazon også filmselskaberne

 


 


Det skabte en del røre, da det for et par uger siden kom frem, at Amazon nægtede at tage forudbestillinger på nogle bøger.


Bøgerne kom nemlig fra det store, franske forlag Hachette, der bl.a. har den næste J.K. Rowling-bog på vej. Men som man altså ikke kan købe på Amazon, for de vil have den til en bedre forhandlerpris for at sætte den i sortiment. Senere kom en lignende historie frem omkring den tyske udgiver og mediegigant Bertelsmann.


Men nu kan det være, folk for alvor begynder at høre efter. Amazon har nemlig nu indført den samme blokade mod Warner Bros. og dermed en række populære filmtitler, der er på vej ud på DVD og Blu-Ray.


En af dem er den populære LEGO-film, ?The LEGO Movie?, der for nylig var en gigantsucces over hele den vestlige verden, og som er en åbenlys kandidat til at være en storsællert på hjemmevideo-markedet.


En anden kandidat er ?300: Rise of an Empire?, der heller ikke kan forudbestilles på Amazon, ligesom den romantiske fantasy-film ?Winter?s Tale?.


Om Warner Bros. bøjer sig for presset og lader Amazon diktere sine egne betingelser, vil de næste dage og uger vise.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.