Forside Nyheder

Nye smarture fra Samsung, LG og Motorola kommer i denne uge


På onsdag starter Googles udviklerkonference, Google I/O. Og den kommer til at stå i smarturets tegn.


Det melder i hvert fald CNET, der har fra pålidelige kilder, at såvel Samsung og LG som Motorola vil benytte Google I/O til at annoncere deres kommende smarture.


Fællesnævneren for de tre producenters ure er Android Wear, Googles nye operativsystem til wearable computing, herunder også smarture.


Vi har set billeder af flere modeller, blandt andet LGs G Watch og Motorolas meget lovende ur (se billede ovenfor), men der har endnu ikke været nogle officielle lanceringer. Mange forventede, at LGs G Watch ville dukke op sammen med lanceringen af flagskibs-smartphonen G3, men det skete ikke.


Det bliver også spændende at se, hvad Samsung kommer med. Deres egen GALAXY Gear-serie skiftede for nylig Android ud med Tizen, så et Android Wear-baseret smartur bliver lidt af en tilbagevenden.


Google I/O forventes dog også at bringe meget andet nyt med sig, herunder en premium-version af Android, som hardwareproducenter kun kan få lov at installere, hvis de lever op til specifikke hardwarekrav fra Google.


Recorderes udsendte er som eneste nordiske journalist til stede på Google I/O.

Annonce:
Forrige artikelB&O Beolab 18 Maple (Ahorn)
Næste artikelBBC sender 4K UHD TV fra VM
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.