Forside Nyheder

Nyt Troldspejlet fra 2015


Jakob Stegelmann. Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR.Troldspejlet udvides til hele temaer på tv-kanalen DR Ultra fra 2015.


Troldspejlet laves om fra næste år. En række månedlige temaprogrammer afløser det ugentlige program, mens de aktuelle spil- og filmanmeldelser bringes i kortere form ? alt sammen på DR Ultra ? og digitalt.


Med programmets skaber Jakob Stegelmann som vært og tilrettelægger producerer DR Ultra næste år en række programmer, som går i dybden med emner af den slags, ?Troldspejlet? altid har dækket.


Men som noget nyt rydder DR Ultra hele eller halve dage til hvert emne, hvor der bliver mulighed for at gå i dybden med emnerne.


“Efter 25 år med den faste ugentlige udsendelse er der brug for, at ‘Troldspejlet’ sprænger rammerne og viderefører grundideen på nye platforme og i nye sammenhænge”, fortæller Jakob Stegelmann.


 


Fra Smølferne til Frankenstein


Blandt emnerne i de planlagte programmer er Asterix, Avengers-superheltene, Jurassic Park, Smølferne, Pixar-studierne, Frankenstein, Hunger Games, og F for Får.


Og så bliver der en hel Star Wars-dag, når den nye Star Wars-film har premiere i december 2015.


De vigtigste nye film og spil vil ikke blive svigtet ? de vil fortsat blive behandlet i korte nyhedsprogrammer på DR Ultra ? og i forskellige nye digitale tiltag. Senere på året vil programmerne blive fulgt op af en række live events.


De nye programmer bliver sendt fra januar 2015 på DR Ultra og DR TV (net-tv til PC, mobil, tablet eller smart tv).

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.