Forside Nyheder

Så kom GALAXY 5S med QHD


Op til lanceringen af Samsungs nye flagskib, GALAXY S5, var de fleste analytikere og medier sikre på at den ville have en QHD-skærm.


Men de blev skuffede. Skærmen var ?kun? i fuld HD og ikke i 2560 x 1440 pixels som ventet. Det fik mange til at spekulere i, at der var en ?prime? eller ?premium?-version af GALAXY S5 på vej, hvor designet havde fået en opgradering og skærmen ligeså.


Disse rygter verserer stadig, men nu er der i det mindste kommet en version af GALAXY S5 med QHD-opløsning, og lidt mere knald på processoren. Den er foreløbig kun sendt på markedet i Samsungs hjemland, Sydkorea.


Der skulle dog ikke være gjort ret meget ved designet, så nogen ?prime?-version er der sandsynligvis endnu ikke tale om. Dog kan det være denne smartphone, der startede rygterne om sidstnævnte.


Skærmen er på 5,1 tommer, og det betyder, at pixeldensiteten på skærmen faktisk lige slår LGs kommende G3-model, der ellers har fået meget omtale, netop på grund af dens høje pixeldensitet. Den nye version af GALAXY S5 har en pixeldensitet på 577 ppi mod 538 på G3?eren.


Indenbords sidder Qualcomms nye Snapdragon 805-chipset og 3GB RAM, hvilket angiveligt skulle gøre den nye S5?er i stand til at afvikle 4K-video.


Den nye GALAXY S5 har i øvrigt fået tilnavnet ?LTE-A?, fordi den som navnet antyder kan klare LTE-Advanced og dermed op til 225Mb/s på sydkoreanske LTE-A-netværk.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.