Forside Nyheder

Skærmene på nye Samsung-tablets begejstrer


I torsdags lancerede Samsung en ny tablet-serie, der minder om deres GALAXY S-smartphones, og nu begynder de første anmelderdomme at falde.


Der er ingen tvivl om, at der er tale om en udvidelse af S-serien, når man ser de nye tablets, der fås i en 8,4? og en 10,5? størrelse. Designet er direkte overført fra smartphone-modellerne, og størrelsesmæssigt er de selvsagt lavet til at konkurrere direkte med iPad.


Selvom der sidder gode computerkræfter i de nye tablets (afhængig af model kan man få Snapdragon 800 eller Samsungs egen octo-core Exynos-processor, begge med 3GB Ram) er det skærmen, der er hovedfeaturen. Den slår iPad på pixelantal med en opløsning på 2560×1600, og eftersom skærmen er en S-AMOLED, har den fået anmelderne op på dupperne.


Engadget siger for eksempel om skærmen, at den har ?en klarhed og livlighed, der er urørlig.? TechRadar UKs anmelder går endnu videre i hans hands-on-artikel og skriver, at iPads Retina-skærm har mødt sin overmand: ?Samsung vinder første runde over iPad, takket være det utroligt smukke display?. De skriver også, at det er svært at understrege nok, hvor god skærmen er.


Forbes? anmelder er også glad: ?I den virkelige verden ser disse to tablets fantastiske ud.?


Anmelderne er generelt også begejstrede for, at de nye tablets er ultratynde (6,5mm, hvilket er en hel millimeter tyndere end iPad) og vejer ned til 465 gram.


Så lige nu ser det ud som om, Samsung har tablet-førertrøjen på. I hvert fald indtil Apple eventuelt lancerer en ny iPad med opdaterede specifikationer.


Samsung GALAXY S Tab starter ved 3.099 kroner for 8,4? WiFi-modellen og er på gaden 4. juli.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.