Forside Nyheder

Startech klar med trådløs HDMI


Foto: Startech trådløs HDMI

 

Annonce:

Startech klar med trådløs HDMI

Har du brug for trådløs overførsel af Full HD signal til f.eks. projektor, har Startech en løsning klar. Op til 15 meter kan dit 1080p signal sendes.

Startech, som også er kendt for deres Thunderbolt dock, er klar med en nyt HDMI Wireless Video Extender-sæt, der ikke fylder alverden, og er en god løsning til trådløs overførsel af videosignaler fra en bærbar computer eller ultrabook. Sættet understøtter trådløs overførsel af HDMI-videosignaler med en rækkevidde på op til 15 meter og er mere kompakt end de fleste lignende løsninger til trådløs videooverførsel.

“Vores nye HDMI Wireless Video Extender-sæt er vores hidtil mest kompakte løsning til trådløs overførsel af HDMI-videosignaler ? det er det ideelle tilbehør til en bærbar eller en ultrabook” fortæller John Mardinly, Senior Product Manager for StarTech.com’s Audio-Video-produktafdeling.

Han fortsætter: “I modsætning til de fleste andre trådløse videoenheder, er senderen i HDMI Wireless Video Extender-sættet lille og let nok til, at brugeren frit kan bevæge sig rundt med sin bærbare computer inden for rækkevidden på 15 meter. Senderen skal ikke engang sluttes til en stikkontakt, da den får strøm fra den bærbare computers USB-port ? det giver brugeren endnu større frihed til at gå rundt i værelset eller mødelokalet.”

Det kompakte HDMI Wireless Video Extender-sæt har følgende funktioner:

  • Transportabel sender der får strøm via USB
  • Understøttelse af videoopløsninger på op til 1080p
  • Trådløs videooverførsel med 15 meters rækkevidde
  • Plug and Play-funktionalitet ? der kræves ingen drivere eller ekstra software

Prisen på nettet er set til 2.180,- kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.