Forside Nyheder

Danmark snydes for Cortana i denne omgang


Det bliver ikke i denne omgang, danskerne får lov at lege med Microsofts virtuelle Cortana-assistent.


I hvert fald ikke med dansk understøttelse. En ny update til systemet (der bare hedder Update 1 og ikke har noget med Cyan-opdateringen til Windows Phone 8.1. at gøre) gør det muligt for lidt flere mennesker at bruge Cortana.


Naturligvis er det store, kinesiske marked øverst på listen, ikke mindst, fordi det er en af de regioner, hvor det går bedst med at sælge Windows Phone-smartphones. Så nu taler og forstår Cortana mandarin.


Ellers er de andre sprog faktisk bare varianter af engelsk. Briterne står først for, og så er der beta- og alpha-versioner til Inderne, canadierne og australierne.


Med sprogunderstøttelsen følger naturligvis også muligheden for at Cortana virker med alle de lokale informationer om alt fra trafik til events.


Der er endnu intet nyt om, hvornår Cortana kan anvendes ? officielt ? i Danmark. Man kan lege med assistenten, hvis man sætter sine regionsindstillinger til en af de ovenstående lande.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.